Toisten Puolue toimii

Toisten Puolue on poliittinen interventio, joka tuo yhteiskuntamme oikeudettomien asemaa koskevia kysymyksiä julkiseen keskusteluun. 

Toisten Puolue  kehittää niin realistisia kuin utooppisiakin ehdotuksia yhteiskunnallisiksi rakenteiksi, joiden kautta oikeudettomien intressit tulevat huomioiduksi yhteisessä päätöksenteossa.

Toisten Puolueen toiminnan periaatteena on kollektiivisuus ja avoimuus. Toisten Puolue aktivoi   ihmisiä ottamaan kantaa oikeudettomien aseman parantamiseksi, ja osallistumaan itse utopiaan  toisten oikeuksia kunnioittavasta yhteiskunnasta.

Toisten Puolue tiedottaa oikeudettomien asemaan liittyvistä yhteiskunnallisista tapahtumista, tuo oikeudettomien näkökulmaa esiin tiedotuksessa, tekee väkivallattomia interventioita, mielenilmauksia ja esityksiä, järjestää tapahtumia ja haastaa reaalipolitiikan toimijoita ottamaan kantaa oikeudettomien asemaan.

 

Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan Toisten Puolueen toimintaa vuodelle 2013!

Toisten Puolue toivottaa tervetulleksi kaikenlaiset aloitteet toiminnan tukemiseksi. Laita viesti osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ja liity sähköpostilistalle, niin saat tiedon tulevista tapaamisista ja tapahtumista.

 

Vuoden 2013 aikana Toisten Puolue keskittyy

Eläinten ja luonnon oikeuksien kehittämiseen

  • Osallistumalla eläinsuojelulainsäädännön uudistukseen (2012-2014) liittyvään keskusteluun eläinten oikeuksien parantamiseksi. Lisätietoa eläinsuojelulain uudistamisesta löydät maa- ja metsätalousministeriön verkkosivuilta.
  • Valmistamalla Eläinten ja luonnon oikeuksien julistusta. Jos haluat olla mukana julistuksen laatimisen työryhmässä lähetä viesti osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Toisten Puolueen periaateohjelman jatkotyöstöön

  • Kuka tahansa asiasta kiinnostunut voi liittyä Toisten Puolueen periaateohjelman kehittäjiin lähettämällä viestin osoitteeseen  Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
  • Toisten Puolueen periaateohjelma on kaikille avoin mahdollisuus esittää kysymyksiä ja ratkaisumalleja oikeudettomien intressien huomioimiseksi
  • Toisten Puolueen periaateohjelman tavoitteena on myös avata tila reaalipolitiikan  näkökulmasta utooppisille yhteiskunnallisille muutoksille.

Kannattajakorttien keräämiseen Toisten Puolue ry.n rekisteröimiseksi puoluerekisteriin

  • Kannattajakorttien keräämisen tavoitteena on aktivoida ihmisiä ottamaan kantaa oikeudettomien oikeuksia ajavan politiikan puolesta.
  • Tavoitteena on nostaa esiin oikeudettomien hyvinvoinnista huolestuneiden äänestäjien lukumäärä
  • Puoluerekisteriin pääsemisen tavoitteena on haastaa olemassaolevia poliittisia puolueita ottamaan kantaa eläin- ja luonnonoikeuskysymyksiin poliittisen järjestelmän sisältä käsin
  • Kannattajakorttien täyttäminen ei edellytä jäsenyyttä tai velvoita äänestämään.

 

Lataa ja printtaa KANNATTAJAKORTTI